Na spletnih straneh Kemofarmacija uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.

Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.

Več informacij in nastavitve

FarmaInfo praznuje 10-ko

Objavil/a Katarina Urbančič Zupančič, 14.09.2018

Prvo septembrsko sredo pred 10 leti smo v lekarne prvič razposlali FarmaInfo, strokovno glasilo, namenjeno magistrom farmacije in farmacevtskim tehnikom v lekarnah.

Že celih 10 let ga vsebinsko ustvarja uredniški odbor. V njem sodelujemo posamezniki različnih profilov iz prodaje, nabave in marketinga Kemofarmacije. Na skupnih sestankih vsak mesec snujemo nove vsebine, zbiramo predloge in debatiramo.

Da je vsebina FarmaInfa čim bolj bogata in informativna, se povezujemo tudi z drugimi oddelki znotraj Kemofarmacije ter zunanjimi sodelavci. Trudimo se, da imamo pri tehtanju objav vselej pred očmi lekarniškega farmacevta in njegovo delo v lekarni.


 

 


 

 
 

Nazaj na seznam
Ali ste vedeli?

Kdo smo

Veletrgovec z najširšo ponudbo zdravil.

Veletrgovec, ki s svojimi storitvami kupcem ponuja najboljše rešitve - distribucija, informacije, svetovanje, poslovanje.

Veletrgovec, ki z zdravili in medicinskimi pripomočki pokriva vso Slovenijo.

Kemofarmacija v številkah

več kot 160 zaposlenih

več kot 15.000 izdelkov na zalogi, neomejeno po naročilu

več kot 400 dobaviteljev

več kot 1.000 kupcev: vse javne in bolnišnične lekarne, večina zdravstvenih centrov, veterinarjev in specializiranih trgovin