Na spletnih straneh Kemofarmacija uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.

Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.

Več informacij in nastavitve

4. oktobra Kemofarmacija praznuje 71 let

Objavil/a Katarina Urbančič Zupančič, 04.10.2018
4. oktobra 1947 je bila z odločbo vlade ljudske republike Slovenije ustanovljena  Kemofarmacija – kot državno gospodarsko podjetje republiškega pomena za promet z zdravili in s sanitetnim materialom s sedežem na Metelkovi ulici 7 v Ljubljani. Nastala je iz podjetja Zdravprom.

Vse od ustanovitve leta 1947 skrbimo za zanesljivo, varno, pravočasno in celovito oskrbo lekarn, bolnišnic in ostalih zdravstvenih ustanov z zdravili, medicinskimi pripomočki ter ostalimi izdelki, povezanimi z zdravjem.

Naše poslovne aktivnosti dodatno plemenitimo z aktivnostmi, ki krepijo družbeno odgovornost, spodbujajo zdrav življenjski slog in pomagajo ljudem na njihovi poti do zdravja ter boljše kakovosti življenja. Le v zdravem in spodbudnem okolju se lahko razvijamo in veselimo naših skupnih uspehov.

 

Nazaj na seznam
Ali ste vedeli?

Kdo smo

Veletrgovec z najširšo ponudbo zdravil.

Veletrgovec, ki s svojimi storitvami kupcem ponuja najboljše rešitve - distribucija, informacije, svetovanje, poslovanje.

Veletrgovec, ki z zdravili in medicinskimi pripomočki pokriva vso Slovenijo.

Kemofarmacija v številkah

več kot 160 zaposlenih

več kot 15.000 izdelkov na zalogi, neomejeno po naročilu

več kot 400 dobaviteljev

več kot 1.000 kupcev: vse javne in bolnišnične lekarne, večina zdravstvenih centrov, veterinarjev in specializiranih trgovin