Na spletnih straneh Kemofarmacija uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.

Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.

Več informacij in nastavitve

Kemofarmacija podpira projekt Botrstvo tudi v letu 2018

Objavil/a Katarina Urbančič Zupančič, 08.12.2017

Kemofarmacija že nekaj let podpira projekt Botrstvo v Sloveniji. Sredstva namenjena prazničnemu obdarovanju smo letos namenili dijaškemu skladu v okviru  projekta Botrstvo Slovenije.

Zveza prijateljev mladine je v okviru Botrstva oblikovala dijaški sklad za pomoč dijakom pri uresničevanju želja na področju izobraževanja. Številni otroci zaradi stiske družin ne morejo obiskovati tistih srednješolskih programov, ki bi si jih želeli, ter so zato mnogokrat prikrajšani. S pomočjo dijaškega sklada srednješolcem pomagamo pri kritju stroškov dijaških domov, da lahko obiskujejo programe, ki si jih želijo. Prav tako se pomaga pri nakupu obvezne opreme, ki jo dijaki potrebujejo za šolanje, kot so delovne obleke, uniforme ter obvezni pripomočki, in pri kritju stroškov obveznih strokovnih ekskurzij.

 
Z darovanjem sredstev upamo, da bomo tudi letos priklicali nasmeh na obraze otrok.

 

Nazaj na seznam
Ali ste vedeli?

Kdo smo

Veletrgovec z najširšo ponudbo zdravil.

Veletrgovec, ki s svojimi storitvami kupcem ponuja najboljše rešitve - distribucija, informacije, svetovanje, poslovanje.

Veletrgovec, ki z zdravili in medicinskimi pripomočki pokriva vso Slovenijo.

Kemofarmacija v številkah

več kot 160 zaposlenih

več kot 15.000 izdelkov na zalogi, neomejeno po naročilu

več kot 400 dobaviteljev

več kot 1.000 kupcev: vse javne in bolnišnične lekarne, večina zdravstvenih centrov, veterinarjev in specializiranih trgovin